HOME     
     SOCIAL     
     BUSINESS/FINANCIAR     
     POLITIC/ADMINISTRATIV     
     SPORT     
     INTERNATIONAL     
     DIVERTISMENT/CANCAN     
1 EUR - 4.6603 RON      1 USD - 0.1414 RON      1 GBP - 5.2120 RON      1 CHF - 4.0997 RON      1 XAU - 3.9613 RON Miercuri, 26 Septembrie 2018

INTERNATIONAL
Un tâmplar român s-a sinucis într-un parc din Italia şi i-a lăsat soţiei sale un teribil bilet de adio

Un tâmplar român s-a sinucis într-un parc din Italia şi i-a lăsat soţiei sale un teribil bilet de adio. Femeia l-a căutat toată noaptea, împreună cu poliţiştii, după ce bărbatul plecase de acasă şi nu se întorsese. A fost găsit spânzurat într-un parc.

Ivan Simion avea 53 de ani şi locuia în Orbassano, lângă Torino. Era tâmplar şi miercuri seara a plecat de acasă fără să spună nimic familiei. Târziu în noapte soţia sa a alertat carabinierii, speriată că bărbatul nu se întorsese. Femeia le-a spus poliţiştilor că se teme de ce e mai rău, în ultima vreme bărbatul fiind afectat de mari probleme financiare.

Joi la prânz poliţia a descoperit corpul acestuia atârnând de un ştreang, în parcul Stupingi, de la marginea oraşului Torino. Asupra lui s-a găsit un bilet de adio: “Nu am fost plătit de luni de zile, nu mai pot să îmi întreţin familia, prefer să mă duc!”

Detalii pe observator.tv

CITESTE SI
O bătrână de 92 de ani şi-a ucis fiul, cu care a stat toată viaţa
Adaugat in data de - July 4, 2018

O femeie în vârstă de 92 de ani și-a împușcat mortal fiul de 72 de ani pentru a nu fi trimisă la un azil de bătrâni. Bărbatul a locuit cu femeia 72…

Un tată şi-a atacat cu cuţitul cei patru copii, printre care un bebeluş de o lună, şi pe mama lor, apoi a dat foc apartamentului.
Adaugat in data de - July 3, 2018

Un tată şi-a atacat cu cuţitul cei patru copii, printre care un bebeluş de o lună, şi pe mama lor, apoi a dat foc apartamentului. A încercat să scape aruncându-se pe geam….

Atentat sinucigaş la Kabul. Cel puţin 26 de morţi, după o explozie la sărbătoarea începutului de an persan
Adaugat in data de - March 21, 2018

Cel puţin 26 de persoane au fost ucise şi 18 au fost rănite miercuri într-un atac sinucigaş la Kabul, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne afgan, relatează Reuters….
OGLINDA ZILEI      JURNAL POLITIC      FOAIA MARAMURESULUI      PROFIT NEWS      TIME FOR SPORT      FASHION ADDICT      TRADEAUTO      CASA TA CLUJ
ATENTIE ! Acesta este un agregator de stiri. Toate drepturile asupra
continutului regasit pe acest website apartin surselor declarate la finalul fiecarui articol.
apartamente floresti mobila la comanda cluj