HOME     
     SOCIAL     
     BUSINESS/FINANCIAR     
     POLITIC/ADMINISTRATIV     
     SPORT     
     INTERNATIONAL     
     DIVERTISMENT/CANCAN     
1 EUR - 4.6603 RON      1 USD - 0.1414 RON      1 GBP - 5.2120 RON      1 CHF - 4.0997 RON      1 XAU - 3.9613 RON Miercuri, 26 Septembrie 2018

INTERNATIONAL
Un tată şi-a atacat cu cuţitul cei patru copii, printre care un bebeluş de o lună, şi pe mama lor, apoi a dat foc apartamentului.

123321321321

Un tată şi-a atacat cu cuţitul cei patru copii, printre care un bebeluş de o lună, şi pe mama lor, apoi a dat foc apartamentului. A încercat să scape aruncându-se pe geam. Poliţia l-a găsit pe asfalt, în faţa blocului.

Tragdeia s-a petrecut marţi de dimineaţă în oraşul german Giessen, poliţia fiind alertată în jurul orei opt de către vecini. Ieşea fum dintr-un apartament de la etajul unu al unui imobil şi se auzeau ţipete din casă. Apoi un bărbat a fost văzut zburând efectiv prin geam.

Bărbatul care a fost găsit în stare critică pe trotuar este tatăl a patru copii minori, cel mai mic dintre ei un bebeluş născut în luna iunie. Poliţia a descoperit că el îşi atacase întreaga familie cu un cuţit şi i-a găsit pe trei ditnre copii cu rîni serioase provocate prin înjunghiere şi tăiere. De asemenea, mama copiilor era şi ea rănită grav.

După ce şi-a înjunghiat întreaga familie, exceptându-l pe bebeluş, bărbatul a dat foc casei şi a sărit pe geam îcnercând să fugă. După sosirea pompierilor şi a echipajelor de salvare s-a descoperit că bebeluşul se află şi el în pericol de moarte, din cauza fumului inhalat. Este singura victimă transportată la spital cu elicopterul.

Detalii pe observator.tv

CITESTE SI
O bătrână de 92 de ani şi-a ucis fiul, cu care a stat toată viaţa
Adaugat in data de - July 4, 2018

O femeie în vârstă de 92 de ani și-a împușcat mortal fiul de 72 de ani pentru a nu fi trimisă la un azil de bătrâni. Bărbatul a locuit cu femeia 72…

Un tâmplar român s-a sinucis într-un parc din Italia şi i-a lăsat soţiei sale un teribil bilet de adio
Adaugat in data de - March 30, 2018

Un tâmplar român s-a sinucis într-un parc din Italia şi i-a lăsat soţiei sale un teribil bilet de adio. Femeia l-a căutat toată noaptea, împreună cu poliţiştii, după ce bărbatul plecase de…

Atentat sinucigaş la Kabul. Cel puţin 26 de morţi, după o explozie la sărbătoarea începutului de an persan
Adaugat in data de - March 21, 2018

Cel puţin 26 de persoane au fost ucise şi 18 au fost rănite miercuri într-un atac sinucigaş la Kabul, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne afgan, relatează Reuters….
OGLINDA ZILEI      JURNAL POLITIC      FOAIA MARAMURESULUI      PROFIT NEWS      TIME FOR SPORT      FASHION ADDICT      TRADEAUTO      CASA TA CLUJ
ATENTIE ! Acesta este un agregator de stiri. Toate drepturile asupra
continutului regasit pe acest website apartin surselor declarate la finalul fiecarui articol.
apartamente floresti mobila la comanda cluj